leuke blogs....

Onze Blog pagina

Ga naar Hego-GTC projecten

Hego@ZOO Antwerpen


Zelfs bij onze parel van Antwerpen is Hego actief met het aanbieden van haar multidisciplinaire diensten.

 

Nieuwe betankingsinstallatie


Uiteindelijk werd deze week (02/05/2019) gestart met de bouw van de nieuwe betankingsinstallatie. Einde mei zal deze in gebruik genomen worden en staan we wederom een stuk verder in onze milieudoelstellingen.

Hego in de kijker


 

HEGO-GTC ..... ALWAYS IN SHAPE

Veiligheid in de kijker


Bij Hego en General Tank Cleaning staan kwaliteit, veiligheid en milieu hoog in het vaandel.  Onze preventieadviseur Steve Verloy zal vanaf heden duidelijk aanwezig zijn op onze werven alsook in het straatbeeld.

Directie alsook al onze afdelingen wensen Steve alvast veel succes bij zijn nieuwe uitdaging en hopen hem met regelmaat op de werf te ontvangen.

Waterkraan 97


Het onderstel van de waterkraan 97 dat aankomt op HEGO in de haven van Antwerpen.
Dit mooie voorbeeld van industrieel erfgoed wordt in de HEGO-werkplaats gerestaureerd, samen met andere onderdelen van de kraan.

Nieuwe kranen in de ketelmakerij


Vandaag werden de nieuwe hijskranen gemonteerd in onze nieuwbouw.  

2 x ABUS DUBBELLIGGER ROLBRUG ZLK 20 T X 16,5 M 

1 x ABUS ENKELLIGGER ROLBRUG ELK 12,5 T X 12 M

 

Met een totaal hijsvermogen van 40Ton in de tankbouwhal staan we weer een stapje verder.  

Binnen enkele weken starten we met de eerste shoptank.

Toolboxmeeting "Stability of forklifts"


Wanneer we een Toolboxmeeting geven om ons veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te vergroten zijn de reacties hierop meermaals verdeeld.

Casa Di Mauro naar de minigolf


Hego zorgde weer voor een mooie, leuke dag.  Lies, Ella, Joke, David en Mauro lieten het beste zien van hun golfkunsten.

Vijzelen van opslagtanks


Met enige trots kunnen we onze klanten melden dat onze afdeling “Total Tank Maintenance” vandaag beschikt over een eigen vijzelsysteem. Het geeft ons team een belangrijke meerwaarde alsook de onafhankelijkheid die we steeds nastreven. Voor onze klanten heeft dit het voordeel dat vanaf heden zo goed als alle werkzaamheden door onze organisatie uitgevoerd kunnen worden.

Scheldecross weer succes voor Mathieu en Hego-GTC


Mathieu van der Poel was na zijn stageperiode weer op de afspraak. Genodigden van Hego-GTC trotseerden de koude en volgden vanop het terras de wedstrijd en zagen de renners meermaals voorbijflitsen.

Hego steunt Musicalvereniging Muzart


Musicalvereniging Muzart stoomt momenteel meer dan vijftig acteurs klaar voor de nieuwe productie ‘Steek’. Achter de schermen werken er nog eens zoveel vrijwilligers mee. Het wordt een jubileumuitgave want het is de twintigste productie van Muzart.

Hego-GTC te gast bij Aurelium


Het was weer een boeiende voormiddag bij onze IT leverancier Aurelium in Kontich.  We werden door professionals  geïnformeerd inzake de opzet en gebruik van een intranet en document management systeem (Sharepoint). 

Hego werft aan! Bekijk onze vacatures op http://www.hego-gtc.be/vacatures


Vooreerst dank aan onze klant LBC Tank Terminals voor de toelating inzake het plaatsen van een spandoek waarop enkele van onze openstaande vacatures vermeld staan.  Via onze website  http://www.hego-gtc.be/vacatures is het mogelijk de openstaande vac

Afdeling "Trappen en bordessen" wordt uitgebreid.


Een nieuwe tweede servicewagen om de montages vlotter te laten lopen was bij het team "Trappen en bordessen"  meer dan nodig. Onder leiding van Peter Truyens heeft deze afdeling reeds een flink gevuld orderboek.  Niettegenstaande de onlangs ingerichte werkplaats, durven we door het sluiten van jaarcontracten verder investeren en dit zowel in mensen als in machines.

 

Achilles First Point Assessment Database voor leveranciers


Hego is vanaf heden volledig geregistreerd als leverancier op de Achilles First Point Assessment Database voor leveranciers van de olie- en gasindustrie voor het leveren van producten en diensten.

Hego bestelt SATRONIK D 4000


SATRONIK_D is een machineconcept dat hoge efficiëntie, flexibiliteit en robuustheid combineert. De machine kan universeel worden gebruikt voor alle thermische snijprocessen en voor materiaalbreedten tot 3000 mm. Deze machine is ontworpen voor autogeen snijden van materiaalbreedten tot 3000 mm evenals plasmatoepassingen en markeringsprocessen. Installatie voorzien februari 2019.

Winterdorp Schilde krijgt een vervolg.


De twee eerste edities van Winterdorp Schilde groeiden uit tot een succes. Het lag dus in de lijn van de verwachtingen dat er ook een derde editie zou komen. Dat werd inmiddels ook officieel bevestigd door de organisatoren.

Werken nieuwbouwproject 3 zijn gestart


Op 14 november 2018 is er gestart met de afbraakwerken van de omniloods en ons eerste kantoortje. Ondertussen bijna twintig jaar geleden. De eerste palen zitten reeds in de grond en begin december gaat het staalwerk van start.

Certificaten & HSSE doelstellingen

Bij Hego en General Tank Cleaning staan kwaliteit, veiligheid en milieu hoog in het vaandel. Dit blijkt onder meer uit het ISO…
alt text

Rotating Equipment

Onze afdeling Rotating Equipment is gelegen aan de Scheldelaan, het hart van de Antwerpse industrie.

Evenals onze andere…
Mixing technology

General Tank Cleaning

De "groene" draad door uw bedrijf

Tot in de puntjes opgeleid personeel bedienen de meest moderne en geavanceerde machines die…

Industrial & port equipment services

Hego, uw partner op het gebied van multi-technische installaties en diensten voor de meest uiteenlopende sectoren waar veiligheid…
Havenmobielkranen herstellingHego

Offshore Services

Our offshore flying squad of supervisors and technicians are challenging the most difficult and urgent jobs for industrial and…
offshore services Hego oil & gas

Ship Repair by Hego@Antwerp

As "time is money", a certitude in shipping and offshore industries, our quest to increase productivity and flexibility whilst…
Structural ship repairs Hego

Tankparken totaaldiensten

"Not the biggest but the best", de doelstelling van onze afdeling op het gebied van totaal-onderhoud van opslagtanks.

Vijzelen,…
installatie pijpenbruggen

Trappen bordessen kooiladders

Voor constructies die ressorteren onder EN1090 klasse 3 kan U bij ons terecht.

Trappengangen
handleuningen
bordessen…
voetgangersbruggen Hego

Studie & tekenwerk

Van idee tot indienststelling.  

Een jong team ondersteund door top-ingenieurs, vakmannen en een atelier waar zo goed als alle…
Ontwerp design

Industriële werkplaats

Het hart van Hego, een 10.000 m2 modern uitgerust atelier gelegen in de Antwerpse haven fungeert al meer dan 20 jaar als garage…
Hego head office

Hego sport

Bij Hego-GTC stimuleren we onze medewerkers om te sporten. Wie vaak sport zit lekkerder in zijn vel. Door te sporten worden we…