leuke blogs....

Onze Blog pagina

General Tank Cleaning gaat voor vernieuwing


Bij General Tank Cleaning gaat deze week (KW42/2019) een nieuwe unit de vloot vervoegen.  Zoals gebruikelijk werd het chassis bij Volvo aangekocht en vervolgens bij Kenisservice volledig opgebouwd.  Telkens weer weet Kenisservice een topproduct af te leveren.

Carlifter te gast bij Honda Motor Europe Logistics


Vandaag vrijdag 4 oktober waren onze mensen te gast bij "Honda Motors Europe Logistics" te Gent.  Uitvoerig werd onze safe carlifter getest op zijn mogelijkheden.  Het spreekt voor zich dat veel vragen gesteld werden inzake eventueel bijkomende mogelijkheden en aanpassingen.

Hego & De Zorgvriend@race for the cure


De Race for the Cure is wereldwijd het grootste evenement in de strijd tegen borstkanker. Op het programma staat een wandeltocht (3 km) en een looptocht (6 km). Daarnaast wordt ook een groot dorp opgetrokken.

Fase 4: Start riolerings- en wegeniswerken tbv toegangswegen nieuwe site.


De werken voor de aansluitingen op het lagergelegen aanpalende nieuwe terrein is deze maand van start gegaan.  We werden reeds meermaals met de nodige hinder geconfronteerd maar merken vandaag reeds op dat deze uitbreiding meer dan nodig is.

Knikmops de multifunctionele kniklader voor Hego


De Knikmops is een krachtig, wendbaar en vlot bedienbaar werkinstrument en is uiteindelijk geleverd. Onmiddellijk werd hij ingezet op Total Raffinaderij te Antwerpen.

Beoordeling audit Achilles FPAL


Directie alsook medewerkers zijn verheugd met het ontvangen van het certificaat van Achilles FPAL.

Hego BVBA heeft met succes de Achilles FPAL Verify Assessment afgerond en heeft de volgende scores behaald:

Kwaliteit 8.1
Gezondheid en veiligheid 7.8
Omgeving 5.9
Competentie & Opleiding 7.4

Agoria Solar Team Zonnewagen de BluePoint, zal in 5 dagen 3.021 kilometer afleggen


Het Agoria Solar Team bestaat uit 19 studenten van de KU Leuven, 16 jongens en 3 meisjes. Met hun zelfgebouwde zonnewagen, de BluePoint, zullen ze in 5 dagen 3.021 kilometer afleggen. Helemaal door Australië, van Darwin naar Adelaide.

Kernwaarden van Hego-GTC


Sleutelhangers en Frisbees zijn besteld om aan onze kernwaarden dagdagelijks herinnerd te worden.

Wegenwerken nieuwbouw gestart


Deze week, augustus 2019, werd gestart met de wegenwerken rond de nieuwe werkplaats. Eveneens wordt een bijkomende parking voorzien voor bedienden en bezoekers gezien het Havenbedrijf wenst dat voertuigen binnen onze concessie worden gestationeerd.

Achilles' audits en beoordelingen


Hego kreeg deze week (KW32) bezoek van de auditor van Achilles om het gedocumenteerde beleid en de processen die Hego en GTC handhaven te controleren.

Hoe goed we onze branche ook kennen, hoe precies we ook voldoen aan de eisen van ons klantenbestand, om ons succes te behouden en verder te groeien hebben we een netwerk van partners nodig.

De Donkey Parade 2019 voor het goede doel


Hego is de trotse eigenaar van het nijlpaard "Port of Antwerp" van Hippo Parade 2018 waarvan Foto in bijlage.

Felicitaties van Deme Dredging


Met fierheid en dank aan onze teams voor de prachtige woorden van onze klanten. Veiligheid en vakkennis werden hier voornamelijk bejubelt.

Nieuwe betankingsinstallatie


Op 02/05/2019 werd gestart met de bouw van de nieuwe betankingsinstallatie. Einde juni zal deze in gebruik genomen worden en staan we wederom een stuk verder in onze milieudoelstellingen.

Total Depot Wandre feliciteert Hego


Ook vandaag een dankwoord aan onze tankteams voor de lovende woorden die we van onze klant Total Depot Wandre mochten ontvangen.  Veiligheid en vakkennis werden hier voornamelijk bejubelt.

NIEUWE ZEEBRUGSE ZEESLUIS 2030


De kogel is door de kerk. Op 10 mei 2019 ging de Vlaamse Regering nu ook over tot de definitieve goedkeuring voor de bouw van de tweede sluis in Zeebrugge.  In het beste geval gaat de schop in 2022 in de grond en is de nieuwe sluis operationeel in 2030.

Fietsen naar Hego langs de Scheldelaan


De bedrijfstoegangen langs de Scheldelaan worden veiliger bereikbaar met de fiets en er worden op belangrijke kruispunten fietsveiligheidsmaatregelen genomen. Dat is het resultaat van intens overleg dat Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland organiseerde tussen 11 ondernemingen, het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) en het Havenbedrijf.

Hego aanwezig op tuinfeest Kamer van Koophandel


Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland verzamelde opnieuw een duizendtal ondernemers, politici en uiteenlopende stakeholders in de Antwerpse ZOO voor het jaarlijkse Tuinfeest en daar was Hego zeker vertegenwoordigd.

Hego@ZOO Antwerpen


Zelfs bij onze parel van Antwerpen is Hego actief met het aanbieden van haar multidisciplinaire diensten.

 

Hego in de kijker


 

HEGO-GTC ..... ALWAYS IN SHAPE

Veiligheid in de kijker


Bij Hego en General Tank Cleaning staan kwaliteit, veiligheid en milieu hoog in het vaandel.  Onze preventieadviseur Steve Verloy zal vanaf heden duidelijk aanwezig zijn op onze werven alsook in het straatbeeld.

Directie alsook al onze afdelingen wensen Steve alvast veel succes bij zijn nieuwe uitdaging en hopen hem met regelmaat op de werf te ontvangen.

Certificaten & HSSE doelstellingen

Bij Hego en General Tank Cleaning staan kwaliteit, veiligheid en milieu hoog in het vaandel. Dit blijkt onder meer uit het ISO…
alt text

General Tank Cleaning

De "groene" draad door uw bedrijf

Tot in de puntjes opgeleid personeel bedienen de meest moderne en geavanceerde machines die…
Tank Cleaning chemical HDWW

Tankparken totaaldiensten

"Not the biggest but the best", de doelstelling van onze afdeling op het gebied van totaal-onderhoud van opslagtanks.

Vijzelen,…
installatie pijpenbruggen

Trappen bordessen kooiladders

Voor constructies die ressorteren onder EN1090 klasse 3 kan U bij ons terecht.

Trappengangen
handleuningen
bordessen…
Constructie voor elke industrie

Studie & tekenwerk

Van idee tot indienststelling.  

Een jong team ondersteund door top-ingenieurs, vakmannen en een atelier waar zo goed als alle…
Ontwerp design

Offshore Services

Our offshore flying squad of supervisors and technicians are challenging the most difficult and urgent jobs for industrial and…
offshore services Hego oil & gas

Industriële pijpleidingen

Vanuit de werkhuizen in Antwerpen, is Hego in staat om snelle en kwalitatieve diensten te leveren op het gebied van de fabricatie…
Baggerleidingen - dredge pipes

Industriële werkplaats

Het hart van Hego, een op 20.000 m2 modern uitgerust atelier gelegen in de Antwerpse haven fungeert al meer dan 20 jaar als…

Rotating Equipment

Onze afdeling Rotating Equipment is gelegen aan de Scheldelaan, het hart van de Antwerpse industrie.

Evenals onze andere…
Mixing technology

Ship Repair by Hego@Antwerp

As "time is money", a certitude in shipping and offshore industries, our quest to increase productivity and flexibility whilst…
Structural ship repairs Hego

Industrial & port equipment services

Hego, uw partner op het gebied van multi-technische installaties en diensten voor de meest uiteenlopende sectoren waar veiligheid…
Havenmobielkranen herstelling Hego

Hego sport

Bij Hego-GTC stimuleren we onze medewerkers om te sporten. Wie vaak sport zit lekkerder in zijn vel. Door te sporten worden we…