Hego vijzelt tank van 20 meter hoog bij Royal Vopak Vlaardingen

Opslagtank Vopak Vlaardingen dia 7 m., hoogte 20 m

Met de door Hego onlangs ontwikkelde hydraulische kolommen werd de 20 meter hoge tank bij Vopak Vlaardingen gevijzeld.  Ondertussen de derde tank die met deze nieuwe kolommen veilig wordt gevijzeld. Met dit systeem werden voor Vopak gevoelige besparingen gerealiseerd waaronder het gebruik van een 700 tons kraan, tijdelijke fundatie, flink aantal manuren op hoogte, enz.  In samenwerking met Vopak werd het stappenplan zorgvuldig opgemaakt en werd er wederom een project met een lagere risicofactor in alle veiligheid uitgevoerd met inbegrip van positieve aspecten inzake het milieu.

Royal Vopak Vlaardingen

Deel dit bericht
Infrastructuur
Een site van 30.000m2, werkplaatsen uitgerust met een modern machinepark, 250 m kade met diverse aanmeerfaciliteiten, een moderne vloot van service-, safety-, hogedruk- en vacuumwagens.
Expertise
Hego-GTC is een gedreven organisatie en we zijn gepassioneerd door ons vak. Onze expertise omvat een brede waaier van technische disciplines waardoor we totaaloplossingen kunnen aanbieden.
Service
Sterke teams van multidisciplinaire vakmannen staan het hele jaar door ten dienste van onze klanten en dit 24/7.
Één aanspreekpunt
Voor u is er één enkel aanspreekpunt waarbij je terecht kan voor gezamelijke operaties en een groot aanbod aan diensten en expertise.

Tekst