leuke blogs....

Onze Blog pagina

Ga naar Hego-GTC projecten

Felicitaties van Deme Dredging


Met fierheid en dank aan onze teams voor de prachtige woorden van onze klanten. Veiligheid en vakkennis werden hier voornamelijk bejubelt.

Nieuwe betankingsinstallatie


Op 02/05/2019 werd gestart met de bouw van de nieuwe betankingsinstallatie. Einde juni zal deze in gebruik genomen worden en staan we wederom een stuk verder in onze milieudoelstellingen.

Uiteindelijk werd deze week 16 juli 2019 de plaatsing voltooid.  Nu kan het grondoppervlakte geschilderd worden en zal Hego zelf zorgen voor luifel met extra veiligheidsinstructies.

Total Depot Wandre feliciteert Hego


Ook vandaag een dankwoord aan onze tankteams voor de lovende woorden die we van onze klant Total Depot Wandre mochten ontvangen.  Veiligheid en vakkennis werden hier voornamelijk bejubelt.

NIEUWE ZEEBRUGSE ZEESLUIS 2030


De kogel is door de kerk. Op 10 mei 2019 ging de Vlaamse Regering nu ook over tot de definitieve goedkeuring voor de bouw van de tweede sluis in Zeebrugge.  In het beste geval gaat de schop in 2022 in de grond en is de nieuwe sluis operationeel in 2030.

Fietsen naar Hego langs de Scheldelaan


De bedrijfstoegangen langs de Scheldelaan worden veiliger bereikbaar met de fiets en er worden op belangrijke kruispunten fietsveiligheidsmaatregelen genomen.

Hego aanwezig op tuinfeest Kamer van Koophandel


Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland verzamelde opnieuw een duizendtal ondernemers, politici en uiteenlopende stakeholders in de Antwerpse ZOO voor het jaarlijkse Tuinfeest en daar was Hego zeker vertegenwoordigd.

Hego@ZOO Antwerpen


Zelfs bij onze parel van Antwerpen is Hego actief met het aanbieden van haar multidisciplinaire diensten.

 

Hego in de kijker


 

HEGO-GTC ..... ALWAYS IN SHAPE

Veiligheid in de kijker


Bij Hego en General Tank Cleaning staan kwaliteit, veiligheid en milieu hoog in het vaandel.  Onze preventieadviseur Steve Verloy zal vanaf heden duidelijk aanwezig zijn op onze werven alsook in het straatbeeld.

Waterkraan 97


Het onderstel van de waterkraan 97 dat aankomt op HEGO in de haven van Antwerpen.
Dit mooie voorbeeld van industrieel erfgoed wordt in de HEGO-werkplaats gerestaureerd, samen met andere onderdelen van de kraan.
Uiteindelijk wordt de kraan weer in bedrijf gesteld en wordt dit uniek werktuig weer een paradepaardje in de MAS-collectie.

Nieuwe kranen in de ketelmakerij


Vandaag werden de nieuwe hijskranen gemonteerd in onze nieuwbouw.  

2 x ABUS DUBBELLIGGER ROLBRUG ZLK 20 T X 16,5 M 

1 x ABUS ENKELLIGGER ROLBRUG ELK 12,5 T X 12 M

 

Met een totaal hijsvermogen van 40Ton in de tankbouwhal staan we weer een stapje verder.  

Toolboxmeeting "Stability of forklifts"


Wanneer we een Toolboxmeeting geven om ons veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te vergroten zijn de reacties hierop meermaals verdeeld.  Sommige medewerkers vinden het heel leerrijk en prettig, anderen zeggen  ‘Dit gaat al jaren goed, we hebben die toolbox al gehad, we kennen de gevaren, waarom zouden we dan veranderen?’ 

Casa Di Mauro naar de minigolf


Hego zorgde weer voor een mooie, leuke dag.  Lies, Ella, Joke, David en Mauro lieten het beste zien van hun golfkunsten.

Vijzelen van opslagtanks


Met enige trots kunnen we onze klanten melden dat onze afdeling “Total Tank Maintenance” vandaag beschikt over een eigen vijzelsysteem. Het geeft ons team een belangrijke meerwaarde alsook de onafhankelijkheid die we steeds nastreven.

Scheldecross weer succes voor Mathieu en Hego-GTC


Mathieu van der Poel was na zijn stageperiode weer op de afspraak. Genodigden van Hego-GTC trotseerden de koude en volgden vanop het terras de wedstrijd en zagen de renners meermaals voorbijflitsen.

Hego steunt Musicalvereniging Muzart


Musicalvereniging Muzart stoomt momenteel meer dan vijftig acteurs klaar voor de nieuwe productie ‘Steek’. Achter de schermen werken er nog eens zoveel vrijwilligers mee. Het wordt een jubileumuitgave want het is de twintigste productie van Muzart.

Hego-GTC te gast bij Aurelium


Het was weer een boeiende voormiddag bij onze IT leverancier Aurelium in Kontich.  We werden door professionals  geïnformeerd inzake de opzet en gebruik van een intranet en document management systeem (Sharepoint). 

Hego werft aan! Bekijk onze vacatures op http://www.hego-gtc.be/vacatures


Vooreerst dank aan onze klant LBC Tank Terminals voor de toelating inzake het plaatsen van een spandoek waarop enkele van onze openstaande vacatures vermeld staan.  Via onze website  http://www.hego-gtc.be/vacatures is het mogelijk de openstaande vacatures te bekijken en bestaat tevens de mogelijkheid online te solliciteren voor één of meerdere dis

Certificaten & HSSE doelstellingen

Bij Hego en General Tank Cleaning staan kwaliteit, veiligheid en milieu hoog in het vaandel. Dit blijkt onder meer uit het ISO…
alt text

Industriële pijpleidingen

Vanuit de werkhuizen in Antwerpen, is Hego in staat om snelle en kwalitatieve diensten te leveren op het gebied van de fabricatie…
Baggerleidingen - dredge pipes

Rotating Equipment

Onze afdeling Rotating Equipment is gelegen aan de Scheldelaan, het hart van de Antwerpse industrie.

Evenals onze andere…
Mixing technology

General Tank Cleaning

De "groene" draad door uw bedrijf

Tot in de puntjes opgeleid personeel bedienen de meest moderne en geavanceerde machines die…
Tank Cleaning chemical HDWW

Industrial & port equipment services

Hego, uw partner op het gebied van multi-technische installaties en diensten voor de meest uiteenlopende sectoren waar veiligheid…
Havenmobielkranen herstelling Hego

Offshore Services

Our offshore flying squad of supervisors and technicians are challenging the most difficult and urgent jobs for industrial and…
offshore services Hego oil & gas

Ship Repair by Hego@Antwerp

As "time is money", a certitude in shipping and offshore industries, our quest to increase productivity and flexibility whilst…
Structural ship repairs Hego

Tankparken totaaldiensten

"Not the biggest but the best", de doelstelling van onze afdeling op het gebied van totaal-onderhoud van opslagtanks.

Vijzelen,…
installatie pijpenbruggen

Trappen bordessen kooiladders

Voor constructies die ressorteren onder EN1090 klasse 3 kan U bij ons terecht.

Trappengangen
handleuningen
bordessen…
Constructie voor elke industrie

Studie & tekenwerk

Van idee tot indienststelling.  

Een jong team ondersteund door top-ingenieurs, vakmannen en een atelier waar zo goed als alle…
Ontwerp design

Industriële werkplaats

Het hart van Hego, een 20.000 m2 modern uitgerust atelier gelegen in de Antwerpse haven fungeert al meer dan 20 jaar als garage…

Hego sport

Bij Hego-GTC stimuleren we onze medewerkers om te sporten. Wie vaak sport zit lekkerder in zijn vel. Door te sporten worden we…