Vacancy

Werkvoorbereider - Tankbouw

Technisch

AANVANG: Zo snel mogelijk

JOBINHOUD: Het van A tot Z voorbereiden van de werkzaamheden op de werf voor de projectmanagers van onze afdeling Tankbouw door enerzijds de prijs zo nauwkeurig mogelijk te bepalen en anderzijds de uit te voeren werken zo volledig en duidelijk mogelijk te omschrijven teneinde een goede rendabiliteit en vlotte dienstverlening te garanderen. Het opmaken van een zo volledig en correct mogelijk werkdossier met offerte, plannen, lasprocedures, veiligheidsplan,... is jou grootste uitdaging.

ALGEMENE VEREISTEN: Kennis van las- en montagetechnieken, lasprocessen en materieel - Kunnen planlezen - Goed in administratieve taken - Financiële verantwoordelijkheidszin - Resultaatsgericht en leergierig - Goed kunnen plannen en multi-tasken - Kennis van kwaliteit, milieu- en veiligheidsaspecten - Vlot kunnen werken met MS Office toepassingen (Word, Excel en MS Project) - Zelfstandig kunnen werken  - Sterke team-player - Zeer flexibel

STUDIES: Graduaat- of bachelor diploma in een technische richting of een door ervaring verkregen gelijkwaardig niveau.

TALEN:  Nederlands - Kennis van Frans en Engels is een plus

WERKERVARING: Enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie

AANBOD: Contract van onbepaalde duur met een zeer aantrekkelijk loon - Op korte termijn (na proefperiode) extra legale voordelen - Een uitdagende baan, met veel verantwoordelijkheden en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.  

PLAATS TEWERKSTELLING: Regio Haven van Antwerpen