Projecten

Hego sluit multidisciplinair PCI-contract

Vakkennis ten top

Hego wint het vertrouwen van de DEME Group om grotere multidisciplinaire opdrachten uit te voeren. Een staaltje van onze vakkennis op diverse domeinen, verrast menige bedrijven.  Ook kregen we van Deme medewerkers een pluim voor de binnen de gestelde termijn,  meer dan 100 ton wegende constructie, af te leveren. Bij deze eveneens onze dank aan Deme voor het gestelde vertrouwen in Hego alsook felicitaties aan onze gedreven medewerkers.

SVK en Hego, een geslaagde samenwerking

Een revisie, dewelke opnieuw tijdig opgeleverd werd, bevestigt de sterke samenwerking tussen SVK n.v. en HEGO - Rotating Services, inzake revisie en herstelling van roterende machines. 
Onze afdeling rotating nam deel aan de shut-down en zorgde voor de volledige revisie van de refiner. 

Gerelateerde diensten

Uitdeuken van indents in destillatiekolom

Voor een organisatie actief binnen de petrochemische sector heeft Hego wederom zijn multidisciplinaire deskundigheid kunnen aantonen. Het uitdeuken van zware indents in een destillatiekolom werden, na de vervaardiging van de nodige tools, vakkundig verwijderd.

De noodoproep werd beantwoord en aansluitend werd full time gewerkt om het totaal project niet te vertragen.

VAKBEKWAAMHEID - BESCHIKBAARHEID - VEILIGHEID

Tanks op transport naar Prayon Willebroek

Vandaag staat onze hal klaar voor een nieuw tankbouw-project.  De twee RVS tanks voor onze klant Prayon hebben de hal verlaten en worden verder afgewerkt en aangesloten op de site te Ruisbroek. Advies, engineering en constructie van opslagtanks en drukvaten voor de meest uiteenlopende toepassingen en industrieën.

Met meer dan 130 jaar ervaring is Prayon een wereldleider op het gebied van fosfaatchemie.

Meer info over Prayon

Actemium en Hego vormen ijzersterk team

Samen met de hoofdaannemer Actemium, is dit de tweede grote opdracht die in perfecte samenwerking veilig en vakkundig wordt uitgevoerd. Skidbouw en ook de prefabricage van appendages inclusief leidingwerk worden uitgevoerd in onze werkplaats te Antwerpen. Hego is uw multidisciplinaire partner voor skids met bestemming procesindustrie.

Meer weten over Actemium