Projecten

SVK en Hego, een geslaagde samenwerking

Een revisie, dewelke opnieuw tijdig opgeleverd werd, bevestigt de sterke samenwerking tussen SVK n.v. en HEGO - Rotating Services, inzake revisie en herstelling van roterende machines. 
Onze afdeling rotating nam deel aan de shut-down en zorgde voor de volledige revisie van de refiner. 

Uitdeuken van indents in destillatiekolom

Voor een organisatie actief binnen de petrochemische sector heeft Hego wederom zijn multidisciplinaire deskundigheid kunnen aantonen. Het uitdeuken van zware indents in een destillatiekolom werden, na de vervaardiging van de nodige tools, vakkundig verwijderd.

De noodoproep werd beantwoord en aansluitend werd full time gewerkt om het totaal project niet te vertragen.

VAKBEKWAAMHEID - BESCHIKBAARHEID - VEILIGHEID

Tanks op transport naar Prayon Willebroek

Vandaag staat onze hal klaar voor een nieuw tankbouw-project.  De twee RVS tanks voor onze klant Prayon hebben de hal verlaten en worden verder afgewerkt en aangesloten op de site te Ruisbroek. Advies, engineering en constructie van opslagtanks en drukvaten voor de meest uiteenlopende toepassingen en industrieën.

Met meer dan 130 jaar ervaring is Prayon een wereldleider op het gebied van fosfaatchemie.

Meer info over Prayon

Actemium en Hego vormen ijzersterk team

Samen met de hoofdaannemer Actemium, is dit de tweede grote opdracht die in perfecte samenwerking veilig en vakkundig wordt uitgevoerd. Skidbouw en ook de prefabricage van appendages inclusief leidingwerk worden uitgevoerd in onze werkplaats te Antwerpen. Hego is uw multidisciplinaire partner voor skids met bestemming procesindustrie.

Meer weten over Actemium

Hego actief in de farmaceutische industrie

HEGO SPECIALISTEN IN LEIDINGWERK

Met jaren ervaring, goed opgeleide jonge en dynamische teams is Hego een gegeerde partij bij zijn grotere collega-bedrijven.  Vandaag 8/04/2021 zijn er een 50 tal van onze mensen actief in de farmaceutische sector om binnen een gestelde periode kilometers pijpleidingen aan te leggen.

Zaterdag koffiekoeken op Vopak Eurotank

Zaterdag 20/3 werden onze medewerkers beloond met een reeks superlekkere koffiekoeken van bakkerij Kessen te Schilde.

Klant Vopak Eurotank sprak lovende woorden inzake de inzet van onze medewerkers.  Dit was voor de directie van Hego reden genoeg om onze mensen te belonen met wat lekkers.

VEILIGHEID - BESCHIKBAARHEID - VAKBEKWAAMHEID